Van gesztenye krémem, de nem tudok piskótát sütni. Valaki tud nekem olyat irni, amihez nem kell habot verni, és már ki is próbálta?
Köszönöm. A vajas első blikkre jónak tünt, de a gőz feletti zsonglőrködés nem megy. Ilyesmire gondoltam, de gőzölés nélkül csak keverősre,
nem habverősre.
Mindenképpen piskótát akarsz sütni? Mert rengeteg más gesztenyés recept van még. Én a múltkor gesztenyés muffint sütöttem.
Amúgy, itt ez az oldal: [link] , ott, hogy mit tartalmazzon, rákattintasz arra, hogy gesztenye, majd receptek és kiad majdnem 500 találatot.
Valószínűleg elkéstem már, de nekem van egy hamis piskóta receptem, amit kipróbáltam már: [link]
Ezt elkészítheted kakaó nélkül is, jó-jó, meg egyszerű, de keményebb is mint az igazi piskóta.
hát attól függöen mekkora adag piskótát akarsz csinálni
x tojás
x kanál cukor
x-1 kanál liszt
arányban szoktam csinálni én a piskótát, plusz egy pici sütöpor, esetleg vaniliás cukor, ha teszel bele mondjuk kakaót akkor annyival kevesebb lisztet tegyél bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!