Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bármit sütők (pl. piskótát)...

Bármit sütők (pl. piskótát) nekem mindig leragad, és olyan ragadós is lesz a kész tészta, vajon mitől lehet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:
kivajazott, lisztezett tepsibe sütöd?Vagy sütőport rakol bele?
2011. jún. 28. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Sütőpapírt szoktam használni, és igen a sütőport is mindig beleteszem. Esetleg az nem lehet gong, hogy kristálycukrot szoktam használni, és nem porcukrot? vagy már arra is gondoltam, hogy talán kevés ideig turmixolom a tojássárgáját a cukorral?
2011. jún. 28. 13:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen a kristálycukor a gond !!! Mindig porcukrot használj : A sütöporal semmi gond nincs : probáld ki ezt a receptet : Garantálom Nem ragad és 2 napig nem szárad ki a tészta: A cukraszok is ez alapján sütik : A nagyi cukrász.

6 evő kanál porcukot ,verj keményre 6 tojásfehérjével

majd 1 -sével ad hozzá a sárgáját . Aztán 6 evőkanál lisztet keverj el 1 sütöporral : Jól keverd el ,hogy ne legyenek benne liszt csomok: Sütöpapiral béleld ki a tepsit : Rakd bele a piskota tésztát : 170 C -on . 15 -20 perc.Menet közbe ne nyisd ki a sütöt!!

Ha kiprobáltad ird meg ,hogy sikerült.

Remélem sikerül.

2011. aug. 2. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia!Jaj, nagyon aranyos vagy köszönöm szépen, hogy írtál!Hétvégén ki is fogom próbálni, és megírom majd! További szép napot neked!
2011. aug. 3. 06:52

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!