Meggyes piskótát hogy csináljak hogy ne kerüljön a tészta aljára a meggy?
Figyelt kérdés
Pedig lisztbe is bele szoktam forgatni, és még így is :(2010. febr. 9. 09:29
1/5 anonim válasza:
Szerintem a tészta sűrűségétől függ, hogy lesüllyed-e a meggy. Én legalábbis a klasszikus kevert-tészta recept alapján készítem és mindíg a tetején marad a meggy. Próbálj meg talán kicsit több lisztet tenni a tésztába, hogy ne legyen folyós.
2/5 anonim válasza:
A lisztbe forgatásnak elvileg jónak kellene lenni, jól lecsöpögteted a meggyet?
Tedd szitába, az legyen a legelső, amikor hozzákezdesz elkészíteni, hátha jobb.
3/5 anonim válasza:
Mi zsemlemorzsába szoktuk megforgatni.
4/5 anonim válasza:
És nem fagyottan kell beletenni a meggyet hanem ki kell olvasztani, és kinyomkodni.
5/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a gyors válaszokat, lehet megpróbálom kicsivel több liszttel
2010. febr. 9. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!