Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meggyes piskótát hogy csinálja...

Meggyes piskótát hogy csináljak hogy ne kerüljön a tészta aljára a meggy?

Figyelt kérdés
Pedig lisztbe is bele szoktam forgatni, és még így is :(
2010. febr. 9. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a tészta sűrűségétől függ, hogy lesüllyed-e a meggy. Én legalábbis a klasszikus kevert-tészta recept alapján készítem és mindíg a tetején marad a meggy. Próbálj meg talán kicsit több lisztet tenni a tésztába, hogy ne legyen folyós.
2010. febr. 9. 09:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

A lisztbe forgatásnak elvileg jónak kellene lenni, jól lecsöpögteted a meggyet?

Tedd szitába, az legyen a legelső, amikor hozzákezdesz elkészíteni, hátha jobb.

2010. febr. 9. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi zsemlemorzsába szoktuk megforgatni.
2010. febr. 9. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
És nem fagyottan kell beletenni a meggyet hanem ki kell olvasztani, és kinyomkodni.
2010. febr. 9. 09:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a gyors válaszokat, lehet megpróbálom kicsivel több liszttel
2010. febr. 9. 10:45

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!