Vad és disznóhúsból szeretnék pörköltet késziteni. Úgy tudom a vadhúst tovább kell főzni. Mennyivel később kell hozzá tenni a disznóhúst?
Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 08:11
1/2 anonim válasza:
Én inkább külön fözném meg a kétféle húst és csak ha kész, önteném össze és hagynám még kicsit összeállni.
Igy a biztosabb, mert nem tudhatod, hogy a vad és a disznó milyen öreg, és ettölfügg, hogy milyen gyorsan puhul. Ha az egyik kemény maradna (együttfözéskor), akkor nem tudod többé helyrehozni.
2/2 anonim válasza:
A vadhúst egy pár napig pácolnod is kéne.
(Minden attól függ, hogy milyen idős a vaddisznó, mikor lőtték ki, meddig pihent azóta a hús)
De egy 3 nap pác nem ront rajta az biztos. Ha már majdnem kész a vadhús akkor rakd bele a disznőhúst.
Egyébként miért akarod keverni? Szerintem a pörköltöd jellengtelen lesz, elveszti a disznóhústól a vad ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!