Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vad és disznóhúsból szeretnék...

Vad és disznóhúsból szeretnék pörköltet késziteni. Úgy tudom a vadhúst tovább kell főzni. Mennyivel később kell hozzá tenni a disznóhúst?

Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 08:11
 1/2 anonim ***** válasza:
77%

Én inkább külön fözném meg a kétféle húst és csak ha kész, önteném össze és hagynám még kicsit összeállni.

Igy a biztosabb, mert nem tudhatod, hogy a vad és a disznó milyen öreg, és ettölfügg, hogy milyen gyorsan puhul. Ha az egyik kemény maradna (együttfözéskor), akkor nem tudod többé helyrehozni.

2009. júl. 25. 08:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A vadhúst egy pár napig pácolnod is kéne.

(Minden attól függ, hogy milyen idős a vaddisznó, mikor lőtték ki, meddig pihent azóta a hús)

De egy 3 nap pác nem ront rajta az biztos. Ha már majdnem kész a vadhús akkor rakd bele a disznőhúst.

Egyébként miért akarod keverni? Szerintem a pörköltöd jellengtelen lesz, elveszti a disznóhústól a vad ízét.

2009. júl. 25. 08:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!