Bográcsban főzött (disznóhúsból) gulyásba lehet tenni valamilyen bort?
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 14:36
1/4 anonim válasza:
Mi az hogy!
Vörösbort önts bele (nem kell drága, elég az asztali) viszonylag korán, amikor már visszaforrt.
Kellemes ízt ad a gulyásnak, de még fontosabb, hogy a vörösborban lévő csersav összetartja a hús rostjait és nem lesz "iszapos".
-vendéglős-
2/4 anonim válasza:
igen! száraz vörösbort bele, nagyon finom lesz!!! :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!!! A gyorsaságot is:-)
2009. aug. 27. 14:57
4/4 anonim válasza:
igen, bár marhából az igazti. a minőség pedig igenis számít. gyenge alapanyagokból gyenge eredményt lehet csak elérni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!