15-20 embernek hány Kg hús kell úgy hogy egészségesen jól lakjanak?
15 dkg-mal számolni nagyon kevés.
Még én is többet eszem, pedig 52 kg-os nő vagyok.
Társaságban, beszéd mellett üldögélve meg egyébként is jobban fogy az étel.
Minimum 5 kg.
Attól függ, mit készítesz.
Egy pörköltből, ami mellé tészta van én kevesebbet szoktam enni, de még így is lecsúszik két adag egy jól megpakolt tányérral.
Sült húsnál meg akar fél kiló húst is egyszerre, fél-1 kg krumplival. Pedig beteg sem vagyok, és normálisnak gondolom magam. 41 kg vagyok, és azt sem lehet mondani, hogy hústorony, aki zabálna.
Szóval számolj bölcsen ezeknek a válaszoknak a fejében.
Tényleg igazad van... valahogy rögtön a gulyásra vagy pörköltre járt az agyam. talán mert, legtöbb kérdés arra irányul bográcsszezonban.
pedig valójában egy szóval sem írta a kérdező, hogy mit is akar.
Akkor egy más ajánlat a kérdezőnek: csak úgy hirtelen, 4 csirke megtöltve, 3 kiló karaj debreceni módon megsütve(kolbásszal töltve) 2 kiló darálthúsból fasírt stefániának vagy pogácsának kisütve.meleg köretekkel vagy hideg salátákkal biztosan mindenki jóllakik rendesen.
hagyományos, de megbízható ételek, minden nemnek és korosztálynak.
esetleg, ha a karajt száraznak találná, lehetne pácolt tarját tepsiben sütve 2-3 kilónyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!