Melyik liszt mire való? Annyi féle lisztet lehet már kapni és nem tudom hogy melyiket mire lehet jól használni. Főleg ha egészségesen szeretnék főzni.
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 10:16
2/9 anonim válasza:
Graham lisztből csináltam sajtos pogácsát az jó lett!
Előtte próbáltam sajt nélkül is, úgy viszont borzalmas :)
3/9 anonim válasza:
Meg ha volna kenyérsütő géped, akkor kukoricalisztből házi kenyeret.
4/9 anonim válasza:
A tönkölybúzából meg cukros brióst, az finom ha boltba veszem, de azt nem tudom hogy kell csinálni.
5/9 anonim válasza:
Mindegyik liszt egészséges.Csak ma divat a különféle korpás, stb.liszteket egészségesnek nevezni.A korpás liszteknek csak annyi az előnyük,hogy segítik az emésztést.De ha elég gyümölcsöt,zöldségeket eszel,az sokkal egészségesebb.
6/9 anonim válasza:
Csak kukoricalisztből max lepényt lehet csinálni mivel nincs benne sikér ami összetartaná a tésztát, bent tartaná a levegőt, 1/4-1/3 részben lehet rakni.
7/9 anonim válasza:
A kelt tésztát,kenyér,fánk,pizza,-finomlisztből készül.A többit rétesliszből szoktam v fele-fele arányban keverve.A többi lisztfajta,rozsliszt,grehem,stb azt adaléknak lehet tetszőleges mennyiségben hozzákeverni,ugyanis túl nehezek,és az ízük is nagyon intenzív.Gríz nokedlit-fele rétesliszt,fele gríz,a gríz galuska csak grízből készül.A gyúrt házitészta-fele finom liszt,fele rétesliszt.Az a jó ha mindkettőböl van otthon.A grehem lisztél nézni kell a lejárati időt nekem sok esetben már keserű volt amikor megvettem,azonkívül,molyosodik is,külön kell tartani a többitől,úgy mint a grízt.ZS
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!:)
2010. márc. 10. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!