Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vajon mi az igaz? Míg a...

Lovasanyu kérdése:

Vajon mi az igaz? Míg a forralt bortól igencsak be lehet csípni, addig a receptek nagy része azt mondja, nyugodtan tegyek az ételbe-ilyen, olyan alkoholt, forralásnál úgy is elpárolog. Akkor most legyen a szilvalekvárban rum, vagy ne?

Figyelt kérdés

2012. aug. 13. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A rum nem csak alkoholból áll, szerintem az aromája benne marad. (Ha a recept azt írja.)
2012. aug. 13. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A forralt bornak a 100%-a bor. Míg a szilvalekvárba beleteszel mondjuk 2 evőkanál rumot.
2012. aug. 13. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 Kiki01 válasza:
100%
A forralt bortól csak akkor lehet becsípni ha azt előírásszerűen nem hagyják lobogni, csak addig melegítik ameddig fel nem forr. Abból is ki lehet főzni az alkoholt ha sokáig forralod.
2012. aug. 13. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem, boros ételtől még soha nem csíptem be, nem is érzem benne az alkoholt, viszont a forralt bor igencsak fejbe kólint, pedig jó sokáig forralom cukorral és fűszerekkel, abból valahogy nem párolog el az alkohol.
2012. aug. 13. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!