Lovasanyu kérdése:
Vajon mi az igaz? Míg a forralt bortól igencsak be lehet csípni, addig a receptek nagy része azt mondja, nyugodtan tegyek az ételbe-ilyen, olyan alkoholt, forralásnál úgy is elpárolog. Akkor most legyen a szilvalekvárban rum, vagy ne?
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 17:02
1/4 anonim válasza:
A rum nem csak alkoholból áll, szerintem az aromája benne marad. (Ha a recept azt írja.)
2/4 anonim válasza:
A forralt bornak a 100%-a bor. Míg a szilvalekvárba beleteszel mondjuk 2 evőkanál rumot.
3/4 Kiki01 válasza:
A forralt bortól csak akkor lehet becsípni ha azt előírásszerűen nem hagyják lobogni, csak addig melegítik ameddig fel nem forr. Abból is ki lehet főzni az alkoholt ha sokáig forralod.
4/4 anonim válasza:
Ezt én sem értem, boros ételtől még soha nem csíptem be, nem is érzem benne az alkoholt, viszont a forralt bor igencsak fejbe kólint, pedig jó sokáig forralom cukorral és fűszerekkel, abból valahogy nem párolog el az alkohol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!