Anyukám lefagyasztott nekünk egy húsos-gombás-tejfölös szószt. Lehet valami baja a tejföl miatt, vagy nyugodtan megehetjük?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 08:11
1/5 anonim válasza:
Ha mélyhűtőben volt akkor nyugodtan megehetitek,csak várjátok meg míg kiolvad. a tejföl miatt lehet hogy össze lesz kapódva,egy kicsit meg kell melegíteni.
2/5 anonim válasza:
Háááát... el kell, hogy keserítselek, de ha a gomba egészben volt benne, az se olyan lesz, mint mikor elkészült. A gomba nem jól tűri a fagyasztást.
3/5 anonim válasza:
Mi tejfölös-gombás tésztát szoktunk lefagyasztani, és az majdnem olyan finom, mint frissen. Csak jól fel kell melegíteni. A szószt forrald pár percig felhasználás előtt.
4/5 anonim válasza:
Nyugodtan megehetitek. Én sokszor fagyasztok le gombás ételt,és semmi baja. Sőt, mireliben is lehet kapni fagyasztott gombát!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megettük... elment, de frissen tényleg sokkal ízesebb.
2010. máj. 7. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!