Létezik, hogy a novemberben lefagyasztott friss liba aprólékja avas?
Figyelt kérdés
Most főzöm a Márton napi sült liba aprólékját, és olyan mintha picit avas illata lenne. Nem volt fagyasztott, mi tisztitottuk.2011. jan. 2. 10:18
1/4 A kérdező kommentje:
Na! Hazajött a Férjem, és bevizsgálta. Semmi baja, csak képzelődtem. A leves is kész, nagyon finom lett. Volt benne egy darab háj, azt külön kisütöttem, kicsit tul sült, azt éreztem csak, nem avasságot.
2011. jan. 2. 11:29
2/4 anonim válasza:
Igen elképzelhető, ha a hús vizes volt, és lassan hűlt le.
Célszerű minden olyan esetben, amikor nagyobb darab húst, vagy nagyobb tételt akarunk fagyasztani, a mélyhűtőt 20-30percel korábban maximumra tekerni, vagy ha van rajta super fokozat, akkor arra kapcsolni. Majd a hús teljes lefagyásáig, (12-24óra)maximumon üzemeltetni.
3/4 anonim válasza:
:) akkor szerencsére semmi baj nem történt!
Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!