Fagyasztott leveles tésztából mit szoktatok csinálni, és hogyan?
én elkészítem úgy, mint a rétest vagy
tortaformába teszem, jó sok zöldség, valami ragu megy bele, észta a tetejére és sajt, mehet a sütőbe vagy csak poginak, sajtos rúdnak kinyújtom, kisütöm...
eddig kb. ennyi jutott eszembe belőle!
:)
első vagyok
ja nálunk is igy szokott lenni :D odaég a lekvár az alján:D ezért anyu mostanában inkább csinál belőle ilyen négyzeteket és feltekeri mint a buktát, vagy megtöltöd ilyen olvasztottvajas-kakaós krémmel, úgy mint a beiglit,és feltekered,mielött megsütöd felvágod mint a kakaos csigát:D de szerintem még jo lehet turoval dioval mákkal... stb:D:D kockára vágod, raksz bele amit akarsz, és a másik részéhez odahajtod, tudod mint van azaz ízes táska:D mármint lekváros táskaaa:D
Valóban a hitlerszalonna a legjobb,de felénk már régen nem lehet kapni.Nekem van 5 éves lekvárom,annak olyan az állaga már,mint a gyümölcsíz volt.( Ez a rendes neve)
Egyébként meg azért hitlerszalonna,mert a háború alatt a németek találták ki ,valódi szalonna ugyanis nem volt,helyett kapták a katonák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!