Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyasztott leveles tésztából...

Fagyasztott leveles tésztából mit szoktatok csinálni, és hogyan?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 17:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
anyám mindig lekvárral tölti meg, de én múltkor kipróbáltam pizzakrémmel és sonkával is, finom lett
2009. júl. 21. 18:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Nekem a lekváros elcsúszott a lekváron:-) Ezért kérdezem, akkor hogy csináljam??
2009. júl. 21. 18:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

én elkészítem úgy, mint a rétest vagy

tortaformába teszem, jó sok zöldség, valami ragu megy bele, észta a tetejére és sajt, mehet a sütőbe vagy csak poginak, sajtos rúdnak kinyújtom, kisütöm...

eddig kb. ennyi jutott eszembe belőle!

:)

2009. júl. 21. 18:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok

ja nálunk is igy szokott lenni :D odaég a lekvár az alján:D ezért anyu mostanában inkább csinál belőle ilyen négyzeteket és feltekeri mint a buktát, vagy megtöltöd ilyen olvasztottvajas-kakaós krémmel, úgy mint a beiglit,és feltekered,mielött megsütöd felvágod mint a kakaos csigát:D de szerintem még jo lehet turoval dioval mákkal... stb:D:D kockára vágod, raksz bele amit akarsz, és a másik részéhez odahajtod, tudod mint van azaz ízes táska:D mármint lekváros táskaaa:D

2009. júl. 21. 18:13
 5/12 A kérdező kommentje:
HHHMMMMM!! Nyami-nyami! Igen lekváros táskákat akartam, csak ahhoz picire vágtam és széthajlott, kifolyt. De majd nagyobbra vágom legközelebb, meg poginak is fini ez a tészta. De a tortaformás megoldás is szuper! Köszi!!
2009. júl. 21. 18:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy nagy húsos táskát készítünk belőle, amit sült állapotban szeletelünk fel. Vagy virslit és mustárt csavarunk bele és kész a hotdog :)
2009. júl. 21. 18:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A lekvár valószínúleg azért folyt ki,mert befőzőcukorral készült.Abban zselain van és megolvad a malagtől.Tésztákba csak házilag kristálycukorral eltett lekvárt érdemes tenni,az nem folyik ki.
2009. júl. 21. 19:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen, olyan lekvárt tettem bele, múlt héten főztem, sárgabarackból. Inkább azért folyt ki, mert a tészta kicsi volt, és szétnyílt. Esetleg még gondolom az ún. "hitlerszalonnát" lehet ilyenre használni. Felénk így hívják.
2009. júl. 21. 20:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Valóban a hitlerszalonna a legjobb,de felénk már régen nem lehet kapni.Nekem van 5 éves lekvárom,annak olyan az állaga már,mint a gyümölcsíz volt.( Ez a rendes neve)

Egyébként meg azért hitlerszalonna,mert a háború alatt a németek találták ki ,valódi szalonna ugyanis nem volt,helyett kapták a katonák.

2009. júl. 21. 21:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én pudinggal és meggyel töltöm, nagyon finom!
2009. júl. 22. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!