Tudok bagettet csinálni fagyasztott leveles tésztából?
Figyelt kérdés
Hogyan?kéne tipp mert nincsmár nyitva aközelben bolt és van itthon leveles tészta.Nekem meg süthetnékem van.2009. szept. 27. 16:08
1/4 anonim 



válasza:





A bagetthez kenyértészta kell. A levelesből süss valamit lekvárral esetleg, de kenyér nem lesz belőle.
2/4 A kérdező kommentje:
okok. esetleg tudsz irni egy gyors bagett recptet nekem?
2009. szept. 27. 16:15
3/4 anonim 



válasza:





Francia baguette
300ml víz
1 EK méz
'1TK cukor
1 TK só
540 g liszt (BL 80-ból sütüttem)
1/3 Friss élesztő (a recept 7g szárítottat ír bele, ez nekem egy kicsit soknak tűnik)
magánszorgalomból még: kicsi lötyi ecet és kicsi lötyi olaj (ezügyben nem méricskélek)(kicsi!!)
a tészta progi után kicsit átdögönyözöm, négy részre osztva formázom és még fél órát kelesztem. A tetejét tojássárgája-víz keverékével átkenem, baconszalonnával és sajttal a tetején sült. Ja, és hideg sütőbe tettem be, gyönyörűen megkelt és egy pillanat alatt elfogyott.
4/4 A kérdező kommentje:
Ejjha.köszönöm.És ha nincs kenyérgépem akkor nemifogok tudni ilyet csinálni?
2009. szept. 28. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!