Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen módon tartósítsam a...

Milyen módon tartósítsam a padlizsánt?

Figyelt kérdés

Zakuszkát akarok csinálni és a padlizsánaim már nagyon klasszak, de a pritaminpaprikák még nem pirosodak.

Úgy gondoltam hogy megsütöm a padlikat és addig lefagyasztom őket. A végén úgyis mindent össze kell főzni. Vajon milyen lesz a padlizsán ha felenged?


2012. júl. 28. 20:55
 1/2 zolizoli70 válasza:
Nyersen is eláll egy hétig. Én felszeleteltem, minden szelet közé tettem egy szelet vékony vöröshagymát, és így nyersen betettem egy jól lezárt légmentes nejlonzacskóban a hűtőbe. Jó lett az íze is a hagymától, meg se barnult.
2012. aug. 1. 08:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi de egy hét sajna nem elég a paprikának, és a padlik is folyamatosan nőnek, nem egyszerre.
2012. aug. 1. 16:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!