A padlizsánt meg kell hámozni?
Figyelt kérdés
Rántott padlizsánt szeretnék készíteni ebédre.Meg kell-e hámozni mielőtt besózom?2012. ápr. 13. 10:46
1/7 anonim válasza:
Van aki meghámoza van aki nem ízlés kérdése ...
2/7 anonim válasza:
Én meghámozom, a barátnőm nem!
Ha nem tudsz dönteni most, akkor az egyik felét hámozd meg, a másik felét nem, és ... a puding próbája az evés! :))
3/7 anonim válasza:
Szerintem kemény a héja, úgyhogy hámozd meg, sózd be, és hagyd egy fél óráig, utána öntsd le róla a kifolyt levet, mert az megkeserítheti a padlizsánodat.
4/7 anonim válasza:
én csak a nagyon zsengén (10-15 centis) hagyom rajta, a többit meghámozom
5/7 anonim válasza:
én télen megházomom nyáron nem :)) Mikor jó friss akkor finom a héja,de tud nagyon keserű is lenni!
6/7 A kérdező kommentje:
A meghámozás mellett döntöttem.Nagyon finom lett.Nekem jobban ízlik mint a patiszon és a cukkíni.
2012. ápr. 13. 12:26
7/7 anonim válasza:
Csak ne fémkéssel hámozd, hanem műanyag, vagy fakéssel, mert feketedik azonnal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!