Csiperkegombának miét lehet felhasználni? (gombapaprikásnak) a szárát is fel kell darabolni? Azt is meg kell "hámozni"?
Figyelt kérdés
Bocsi, de még nem csináltam ilyet. Kb mekkora darabokra vágjam fel?2012. febr. 10. 13:32
1/4 anonim válasza:
Én nem szoktam megpucolni, csak jól megmosom. A szárának meg csak a végét vágom le és így szelem fel vékonyra. De valaki megpucolja és a szárát nem használja fel.
2/4 anonim válasza:
Mi mindig megpucoljuk az egészet és minden részét felhasználjuk. A tönkjét csak akkor nem, ha nagyon barnás pl.
3/4 doboszoli válasza:
Ne hámozd meg, mert egy csomó ízt kidobsz a "héjával".
Ha friss, és zárt a kalapja, akkor mindenestől felszeletelhető, főzhető. Esetleg egy öblítés, a megnyugvás érdekében belefér.
Szerintem.
4/4 anonim válasza:
én is csak a tönk legvégét távolítom el, és konyhai papírtörlővel áttörölgetem.
én falatnyi darabokra vágom paprikásnak, úgy szeretjük, ha harapnivaló:)
szóval az aprókat kb negyedekbe a nagyobbakat több, de nem vékonyka darabra.
ez mindenkinél más lehet, ez csak az én családom ízlése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!