Mit tesznek rá?
Sziasztok!
Mit tesznek a muffin-ok tetejére hogy például ilyen legyen?
Mert az oké hogy vajkrém, de csak simán vaj meg mondjuk ételszínezék?? Nem hiszem,azt ennének a TV paprikán a muffin háború c. műsorban ennyire jó ízűen :D
Valami keményebb krém esetleg? Más díszítési mód ami kicsit bonyolult de agyon mutatós?
Köszi előre a választ! :)
Tényleg?? Csak mert nálunk a család nem szereti a vajkrémet...
Gondoltam arra is hogy egy kis főzött krémhez tehetnék vajat vagy már én sem tudom mit tegyek rá mert a vaj biztos hogy nem jó a családban :)
Köszi a választ! :)
Igen, ezek egyszerű vajkrémek!
Nekem is nagyon tetszenek!
Én nagyon rákattantam most erre a Muffin háborús műsorra, nagyon tetszik! :) :D
19:49
Én is nagyon szeretem de annyi félét csinálnak díszítésnek hogy nem gondoltam volna hogy az vajkrém.
Köszi a választ! :)
20:38
Köszi! :) Szerintem a krémsajtos megoldást fogom választani vagy arra gondoltam lehet hogy az egyik tortához való krémet használom fel esetleg csoki ganache csak valahogy sűrűbbre készítem. De már a fene sem tudja hogy hogy enne jó kipróbálok többet is aztán lesz ami lesz :)
22:08
Köszi a választ!
Igen ez az hogy mi sem vagyunk oda a vajkrémért....
A tejszínhab megadja magát pillanatok alatt ha színezéket teszek bele....:( próbáltam már többször bármilyen kemény is volt a hab akkor is megadta magát :(
Hogy lehet, hogy a tejszínhab megadja magát??
Én már annyiszor próbáltam, és sikerült, nem értem mi lehet a gond. Mondjuk én nem szoktam, de esetleg ha tennél bele zselatint, lehet sikerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!