Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tesznek rá?

Mit tesznek rá?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mit tesznek a muffin-ok tetejére hogy például ilyen legyen?

[link]

[link]

Mert az oké hogy vajkrém, de csak simán vaj meg mondjuk ételszínezék?? Nem hiszem,azt ennének a TV paprikán a muffin háború c. műsorban ennyire jó ízűen :D

Valami keményebb krém esetleg? Más díszítési mód ami kicsit bonyolult de agyon mutatós?

Köszi előre a választ! :)

2012. júl. 20. 18:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Huhh, ne tudd meg, hogy az amerikaiak milyen tömény vajkrémeket képesek megenni. Én szeretem a vajat, de amit ők csinálnak, az már túlzás :D Jó hozzá bármilyen sűrűbb krém igazából, krémsajtból is keverhetsz, szoktak tojáshabot is használni magában, vagy vajkrémhez adva.
2012. júl. 20. 18:32
 2/11 A kérdező kommentje:

Tényleg?? Csak mert nálunk a család nem szereti a vajkrémet...

Gondoltam arra is hogy egy kis főzött krémhez tehetnék vajat vagy már én sem tudom mit tegyek rá mert a vaj biztos hogy nem jó a családban :)

Köszi a választ! :)

2012. júl. 20. 18:49
 3/11 anonim ***** válasza:

Igen, ezek egyszerű vajkrémek!

Nekem is nagyon tetszenek!

Én nagyon rákattantam most erre a Muffin háborús műsorra, nagyon tetszik! :) :D

2012. júl. 20. 19:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg krémsajtos vagy tejfölös krémet keress :) De attól még csinálhatsz vajkrémet is, csak nem kell beletenni egy egész tehéncsorda tejhozamából származó vajmennyiséget. Kevesebbel is összeáll :D
2012. júl. 20. 20:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Ennyi vajkrémtől én rosszul lennék! De hasonló hatást érhetsz el ha a felvert tejszínhabot színezed!
2012. júl. 20. 22:08
 6/11 A kérdező kommentje:

19:49

Én is nagyon szeretem de annyi félét csinálnak díszítésnek hogy nem gondoltam volna hogy az vajkrém.

Köszi a választ! :)

2012. júl. 21. 10:45
 7/11 A kérdező kommentje:

20:38

Köszi! :) Szerintem a krémsajtos megoldást fogom választani vagy arra gondoltam lehet hogy az egyik tortához való krémet használom fel esetleg csoki ganache csak valahogy sűrűbbre készítem. De már a fene sem tudja hogy hogy enne jó kipróbálok többet is aztán lesz ami lesz :)

2012. júl. 21. 10:47
 8/11 A kérdező kommentje:

22:08

Köszi a választ!

Igen ez az hogy mi sem vagyunk oda a vajkrémért....

A tejszínhab megadja magát pillanatok alatt ha színezéket teszek bele....:( próbáltam már többször bármilyen kemény is volt a hab akkor is megadta magát :(

2012. júl. 21. 10:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Jaaaj, ha csinálsz egy adagot ganache-sal, küldj nekem is belőle, légyszi :D Milyen festékkel próbáltad színezni a tejszínhabot? Én még nem színeztem semmit, csak tippelem, hogy a por talán jobb hozzá. Vagy nem :)
2012. júl. 21. 11:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Hogy lehet, hogy a tejszínhab megadja magát??

Én már annyiszor próbáltam, és sikerült, nem értem mi lehet a gond. Mondjuk én nem szoktam, de esetleg ha tennél bele zselatint, lehet sikerülne.

2012. júl. 21. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!