Sós perecre mit tesznek a pékségekben? (ami sajtszerű, de nem az, hanem valami sós valami, ami ráolvad és olyan finom)
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 14:32
2/5 anonim válasza:
A neve pancs /só,liszt,víz/. Otthon is elkészítheted.
/egy pék/
3/5 A kérdező kommentje:
és milyen arányban van a liszt-víz? folyós állagúnak kell lennie?
illetve még nyersen rakják rá a tésztára, igaz?
2011. aug. 10. 16:18
4/5 anonim válasza:
A perecek tetejére 3 kanál liszt, 1 kanál só, kevés vízből palacsinta sűrűségű masszát csurgatunk, majd megsütjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!