Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sós perecre mit tesznek a...

Sós perecre mit tesznek a pékségekben? (ami sajtszerű, de nem az, hanem valami sós valami, ami ráolvad és olyan finom)

Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 14:32
 1/5 anonim ***** válasza:
só+liszt+víz rásütve
2011. aug. 10. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

A neve pancs /só,liszt,víz/. Otthon is elkészítheted.

/egy pék/

2011. aug. 10. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

és milyen arányban van a liszt-víz? folyós állagúnak kell lennie?


illetve még nyersen rakják rá a tésztára, igaz?

2011. aug. 10. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:
A perecek tetejére 3 kanál liszt, 1 kanál só, kevés vízből palacsinta sűrűségű masszát csurgatunk, majd megsütjük.
2011. aug. 10. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Fúúj én azt de úúútálom! :S
2011. aug. 10. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!