Miért tesznek sokan a májkrém alá vajat?
Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 18:01
1/7 anonim válasza:
Nem tudom énse, lehet hogy igy finomabb??
2/7 anonim válasza:
mert úgy szeretik és nem fogyóznak:) vagy száraznak találják a májkrémet önmagában.
3/7 anonim válasza:
mert finomabb
Ha van kedvem akkor vajat májkrémet és kis tejfölt, főt tojást összekeverem, teszek bele foghagymát borsot , rákenem a kenyérre sajtot reszelek rá és megsütőm, nagyon finom.
4/7 anonim válasza:
Tetszik az előttem szóló receptje, isteni lehet. Én mindig úgy eszem a májkrémet, hogy kikeverem vajjal, és azt kenem a kenyérre. Lilahagymával fenséges.
5/7 anonim válasza:
Én is kikeverem a májkrémet vajjal, és nyáron még egy kis snidlinget is teszek bele. De lehet majorannát is, vagy ép ki mit szeret:)
6/7 anonim válasza:
akkor én jövök, mert saját házi májkrémet csinálok csirkemájból, zsíron dinsztelt finom hagymával. a szaftjával együtt ledarálom , utána tolok pár keménytojást, majd sóval, borssal, majorannával, mustárral
és egy kis tejföllel lazítva keverem ki.
nem kell alá vaj, finom krémes így is. hidegen is, de pirítósra kenve is isteni:)
7/7 anonim válasza:
mert simán májkrémmel száraz egy kicsit számomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!