Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért tesznek a főtt kukoricáh...

Bary79 kérdése:

Miért tesznek a főtt kukoricához kukoricahéjat?

Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
mert finom ízek főnek ki belőle, amit átvesz a kukorica is.
2011. aug. 13. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Amit az első írt az is jó de a fazekat kibélelik és nem ér a kukorica a lábashoz nem ég meg.
2011. aug. 13. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 Erika_01 válasza:
Igaza van az előttem válaszolónak. Ne süljön le a fazékban. De az íze is finomabb, főleg ha egy kis "szakállat" is főzünk bele, ami nem száraz. Finom édes :)
2011. aug. 13. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

És mindezeken túl:

ha megnézed, hogy a kukorica felemelkedik a víz színére úgy, hogy a cső felső részét nem is éri a víz: amennyiben beborítod a kukoriahéjjal, akkor alatta gőz képződik, és kb. egyformán fő a vizet érő alsó részére és a vízből kiálló felső harmada is.

2011. aug. 13. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!