Bary79 kérdése:
Miért tesznek a főtt kukoricához kukoricahéjat?
Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 18:32
1/4 anonim válasza:
mert finom ízek főnek ki belőle, amit átvesz a kukorica is.
2/4 anonim válasza:
Amit az első írt az is jó de a fazekat kibélelik és nem ér a kukorica a lábashoz nem ég meg.
3/4 Erika_01 válasza:
Igaza van az előttem válaszolónak. Ne süljön le a fazékban. De az íze is finomabb, főleg ha egy kis "szakállat" is főzünk bele, ami nem száraz. Finom édes :)
4/4 anonim válasza:
És mindezeken túl:
ha megnézed, hogy a kukorica felemelkedik a víz színére úgy, hogy a cső felső részét nem is éri a víz: amennyiben beborítod a kukoriahéjjal, akkor alatta gőz képződik, és kb. egyformán fő a vizet érő alsó részére és a vízből kiálló felső harmada is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!