Piskotat szeretnek sutni, hogy keszitsem?
Figyelt kérdés
Amit en csinalok, mindig lapos marad..2012. júl. 18. 17:06
1/3 anonim válasza:
Enyém mindig sikerül, én így készítem:
Sárgáját a cukorral fehéredésig keverem, bele a liszt (amiben sütőpor van!!), majd a felvert fehérje.
2/3 Jubilee válasza:
6 evőkanál porcukrot keverj habosra 6 tojássárgájával. Ebbe tedd bele kanalanként a 6 evőkanál lisztet. A végén keverd bele a 6 kemény habbá vert tojásfehérjét. Rétesliszt jobb, mint a sima liszt. :)
3/3 anonim válasza:
6 tojás sárgájához 6 csapott evőkanál cukrot, habosra kavarod.
A tojás fehérjéből kőkemény habot versz, ezt óvatosan belekavarod a sárgájába. Utána ehhez 6 púpozott evőkanál rétes-lisztet és egy kis csomag sütőport óvatosan, kavarsz bele, a lisztet kanalanként adagold hozzá.
Forró, előmelegített sütőbe tedd, de utána vedd le a hőfokot közepesre, és az első 20 percben a sütő-ajtót ki ne nyisd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!