Kacsát szeretnék sütni karácsonyra. Hogy készítsem el, hogy tuti finom legyen?
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 12:46
1/5 anonim válasza:
2/5 Kriszti83 válasza:
A lényeg, hogy ne süsd túl, ne száradjon ki.
3/5 anonim válasza:
Mikor gyerek voltam nagymamam unnepekkor kacsat vagott. Egyszeruen csak zsirban (ma mar olajban sutunk fozunk) sutotte. Csak sozta, borsozta. A teperto is benne volt. Persze sosem lett szaraz. Finom omlos puha lett. Melleje parolt voros kaposzta es krumpli pure. Isteni finom volt. En probaltam de nem sikerult olyan finomra.
4/5 anonim válasza:
Utolsó! Szerintem azért nem sikerült neked mert olajban sütötted. Zsírban legjobb :)
5/5 anonim válasza:
utolso elotti vagyok. Probaltam zsirban is. Keves zsir mert sok zsirt ereszt a tepertonek valo. de nem volt ugyanaz. Sajnos. valoszinu nagy kbseg van a hazi meg az uzleti kozott. De azert igy is finom.Azt hiszem otletet adtatok mit keszitsek Karacsonyra. Koszii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!