Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pizzát szeretnék sütni, de...

Pizzát szeretnék sütni, de semmi ötletem sincs, hogy milyen feltéttel készítsem. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 08:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

paradicsomszósz-sonka-ananász-sajt

paradicsomszósz-szalámi-gomba-sajt

tejfölös alap-sonka-kukorica-sajt

vagy csinálj spagetti szószt darált hússal és azt tedd rá + sajtot !

2010. aug. 24. 08:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Általában olyat szoktam rárakni ami van a hűtőbe.Gomba,párizsi,kolbász,paradicsom,hagyma.De ha előző napról marad meg csilis bab vagy bolognai ragu azt is rá szoktam tenni,lereszelem sajttal és megsütöm.
2010. aug. 24. 08:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

:D Off!

Recit esetleg nem irod le? Persze ha már régóta azt hasznélod és tuti befútó! Nagyon megennék én is egy pizzát:D

2010. aug. 24. 08:38
 4/10 A kérdező kommentje:

0,5 kg liszt

1 dl tejföl

1 tojás

2 csipet só

2,5 dkg élesztő

1 dl tej

kevés cukor az élesztőhöz

7,5 dkg margarin.

A pizzát a csigát én mindig ezzel a tésztával csinálom.

2010. aug. 24. 08:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg pizzafutár szórólapot dobálnak be hozzánk. Na, azokból merítek kiváló ötleteket!

:D

2010. aug. 24. 09:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Nálam a tejfölös alapon, bacon, gomba, sok sajt a nyerő.

Én is pizzát sütök ma, csak én ilyet: [link]

2010. aug. 24. 09:06
 7/10 anonim ***** válasza:
én a ketsupot össze szoktam keverni fokhagymával borsal sóval és szárított füszerekkel (oregánó, stb) és ezt teszem rá, majd párizsit gombát, kukoricát, sonkát kolbászt. mikor mit. de szoktam ananászotst is csinálni azt sonkával, vagy darálthust megpirítom majd rá a bab és így teszem rá erőspistával :)
2010. aug. 24. 09:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
paradicsomszósz+tonhalkonzerv+főtt tojás+fekete olívabogyó+oregánó,fokhagyma,bazsalikom,fehér őrölt bors,petrezselyemzöld+sajt
2010. aug. 24. 09:46
 9/10 anonim ***** válasza:

2kedvencem:

paradicsomszósz-sonka-gomba sajt

tejfölös alap-tonhal-sajt

sajt az mozzarella :D

2010. aug. 24. 19:27
 10/10 anonim válasza:
Nálam pl. követelmény, hogy gomba legyen rajta. Aztán még persze amik jól jönnek rá: sajt, kukorica, paradicsomkarikák... na meg a bacon is jó rá. Meg még egy csomó minden. Olivabogyót, ananászt, esetleg garnélarákot, camembert sajtot, hagymát, téliszalámit is rakhatsz. Most hirtelen ezek jutottak eszembe.
2010. aug. 31. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!