Tudom elég furán hangzik, de azt vettem észre, hogy manapság kevesen tudnak főzni (a fiatal generációra gondolok). 19 éves létemre bármit megfőzök, páran már javasolták, hogy legyek szakács...
Sokszor meglepődnek a környezetemben (osztálytársak, barátok), hogy tudok főzni. Közülük a legtöbben csak a vajaskenyér-főzéshez értenek...
Mennyire tendenciális ez, hogy manapság nem tudnak főzni az emberek?
Én 25 vagyok és bármit elkészítek. Imádok sütni főzni. Szerintem ez a világ legtermészetesebb dolga. A férjem pedig iszonyúan büszke rám,mikor a baráti társaságunk egy-egy főztöm után megnyalja mind a 10 ujját. A főzési tudományom egyébként a páromon is meglátszik ám! És olyan jó látni,ahogy ízlik neki a főztöm. Szégyellje magát az a nő,aki műkajákkal eteti a családját,vagy azt várja,hogy az anyja főzzön rájuk!
2009. júl. 14. 19:00
22/30 anonim válasza:
24 éves vagyok, sztem tök fincsin főzök:) Nem sajnálom a fűszereket, és a férjem mind a 10 ujját megnyalja ebéd után :)
2009. aug. 10. 07:38
23/30 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok és tudok főzni.Nem vagyok egy mesterszakács, de meg tudom csinálni a saját kajámat.Szerintem én vagyok az egyetlen az osztályból!!De én is így gondolom.Lásd:2.válaszoló!!
2009. aug. 10. 09:01
24/30 anonim válasza:
19 éves lány vagyok és szine mindent meg tudok főzni, aki nem tud az csak azért nem tud, mert nem akarja eléggé! BÁRKI meg tud tanulni főzni!
2009. aug. 10. 10:10
25/30 anonim válasza:
én 16 éves csaj vok, és amit szeretek és szeretnék enni azt megfözöm... ha máshogy nem szakácskönyvböl. és sütni is tudok, anyáék nagyon szeretik amiket csinálok:D
a barátom 18 éves és ö meg bográcsban szeret fözni:D és elé jól tud:)
2009. aug. 10. 13:39
26/30 anonim válasza:
18vagyok többé kevésbé mindent megtudok csinálni:) A mamámtól tanultam/tanulok mindent:)
2009. aug. 10. 22:43
27/30 anonim válasza:
Szerintem 70%-ban nem tudnak. VAlahol a szülőkkel lehet a baj, mert engem sem tanított az anyukám.HA kérdeztem segíthetek valamit mindig kivágott a konyhából hogy nem kell mindjárt kész van, stb. Most külön élünk gyerekek és szakácskönyvből főzünk.Sütni tudok!!!! 25l tesóm 24f
2009. aug. 11. 11:20
28/30 anonim válasza:
10 éves vagyok.
Sok ételt meg tudok csinálni, de kell hozzá szakácskönyv. Nálunk fontosnak is találják a főzést... De ez a probléma ott kezdődik, hogy az iskolában nem tanítanak főzni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!