Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Húslevest hogy csinálok? És...

Húslevest hogy csinálok? És bele tölteléket?

Figyelt kérdés

Az a fajta husleves érdekel,amibe a csirke majdnem minden része kerül,krumpli,zöldség,répa,és töltelék.

Töltelék alatt a száraz kenyérből,tojásból,petrezslyemből és nemtudom miből álló ragacsos masszát értem,ami a levesben zacskóban fő meg.

2 főre mekkora lábasba főzzem,és mi milyen sorrendbe kerül bele? És a tölteléknek mi a receptje?



2012. júl. 13. 16:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Na ez megint beinditja a vitát. Minek töltelék a levesbe? Én sem tudtam, de már tudom, hogy leves betét a töltelék. Volt már ilyen kérdés.
2012. júl. 13. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/19 anonim ***** válasza:
Éltemben nem hallottam még húslevesben zacskóban főtt masszát. Húsleveshez cérnametéltet, vagy más fajta tésztát ízlés szerint ki mit szeret, grízgaluskát, májgaluskát, húsgombócot adunk. Zacskóban főtt massza, mi az???
2012. júl. 13. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/19 anonim ***** válasza:
Atya ég! Mi lesz abból a nyomorult húslevesből?! Húst azért főzöl bele?
2012. júl. 13. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/19 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon érdekes kérdés... én még életemben nem hallottam ezt a fajta módszert.

ha húslevesre és töltöttcsirkére kérnél receptet, szívesen szolgálnék vele, de így lövésem sincs mire gondolsz.

ha lehet fejtsd ki bővebben, hol szoktak ilyesmit készíteni.

2012. júl. 13. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/19 anonim válasza:

Már ettem ilyen húslevest,de sajnos nem tudom,hogy miként rakják bele :)

Nem volt rossz,de a töltelék szerintem is a töltöttcsirkébe való! :D

2012. júl. 13. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/19 anonim ***** válasza:

Ez szerintem az ország valamelyik táj-jellegű levese. Jó lenne tudni, hogy az ország melyik részében élsz, talán ha a keresőben rákeresünk az alapján, akkor könnyebben tudnánk segíteni.


Szoktuk, hogy a csirkét, tyúkot egészben főzzük meg a levesben, majd ha kész, besózzuk, megtöltjük és egészben sütjük a sütőben. Az esetben a töltelék vagy darálthús+kenyér+tojás+petrezselyem+egyéb fűszerek keveréke. Vagy a darálthús helyett elkapart májat használnak. De ha ezeket előtte zacsiban megfőzöd a levesben, utána már hogyan töltöd meg vele a csirkét?


Szóval jó lenne tudni, hogy az ország melyik részéből érdeklődsz, hol ettél ilyesmit, talán úgy könnyebben segíthetünk.

2012. júl. 13. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/19 anonim ***** válasza:

[link]


Ezek között talán rátalálsz arra, amit keresel.

2012. júl. 13. 19:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/19 anonim ***** válasza:
Igen, ott van. Be kell irni a keresőbe,hogy töltelék leves, és ott van a Nosaltyn.
2012. júl. 13. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/19 anonim ***** válasza:

[link]


ebben a variációban a levesben van krumpli is. Ez ha jól emlékszem erdélyi recept.

Mindjárt felteszem ide azt is, amit az előző hozzászóló írt.

2012. júl. 13. 19:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/19 anonim ***** válasza:

[link]


Ez pedig azt írja, hogyan készíti és főzi meg zacsiban a levesben a tölteléket (Májgombócot)

2012. júl. 13. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!