Húslevest hogy csinálok? És bele tölteléket?
Az a fajta husleves érdekel,amibe a csirke majdnem minden része kerül,krumpli,zöldség,répa,és töltelék.
Töltelék alatt a száraz kenyérből,tojásból,petrezslyemből és nemtudom miből álló ragacsos masszát értem,ami a levesben zacskóban fő meg.
2 főre mekkora lábasba főzzem,és mi milyen sorrendbe kerül bele? És a tölteléknek mi a receptje?
Hát ez nagyon érdekes kérdés... én még életemben nem hallottam ezt a fajta módszert.
ha húslevesre és töltöttcsirkére kérnél receptet, szívesen szolgálnék vele, de így lövésem sincs mire gondolsz.
ha lehet fejtsd ki bővebben, hol szoktak ilyesmit készíteni.
Már ettem ilyen húslevest,de sajnos nem tudom,hogy miként rakják bele :)
Nem volt rossz,de a töltelék szerintem is a töltöttcsirkébe való! :D
Ez szerintem az ország valamelyik táj-jellegű levese. Jó lenne tudni, hogy az ország melyik részében élsz, talán ha a keresőben rákeresünk az alapján, akkor könnyebben tudnánk segíteni.
Szoktuk, hogy a csirkét, tyúkot egészben főzzük meg a levesben, majd ha kész, besózzuk, megtöltjük és egészben sütjük a sütőben. Az esetben a töltelék vagy darálthús+kenyér+tojás+petrezselyem+egyéb fűszerek keveréke. Vagy a darálthús helyett elkapart májat használnak. De ha ezeket előtte zacsiban megfőzöd a levesben, utána már hogyan töltöd meg vele a csirkét?
Szóval jó lenne tudni, hogy az ország melyik részéből érdeklődsz, hol ettél ilyesmit, talán úgy könnyebben segíthetünk.
ebben a variációban a levesben van krumpli is. Ez ha jól emlékszem erdélyi recept.
Mindjárt felteszem ide azt is, amit az előző hozzászóló írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!