Az őzhúst, ha pörköltnek szánjuk kell-e, érdemes-e páclébe tenni egy éjszakára?
Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 15:13
1/2 anonim válasza:
ártani nem árt. Ha nagyon friss a hús, akkor várjatok egy kicsit a főzéssel, a vadhúsnak kell egy kicsit "pihennie"
2/2 anonim válasza:
Ártani nem fog a pác, tehetsz bele vörösbort, babérlevelet, borsot, vagy más fűszert ízlésetek szerint, de ne sózd meg a pácot! A só kivonja a húsból a nedvességet, és tönkreteszi a húst. Sütés v. főzés előtt közvetlenül lehet sózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!