Mit főzzek holnap? Csirkeszárnyam, és pörköltnek valóm van itthon, és ehhez minden fűszer, krumpli, tészta. Pörköltet nem akarok most.
Figyelt kérdés
Előre is köszi.2011. márc. 28. 17:34
1/5 anonim válasza:
Nem tudom milyen hús, de esetleg brassói? Vagy valami pikáns csirkeszárny rizzsel?
2/5 anonim válasza:
a pörköltenek való húsból borsos, fokhagymás,majorannás tokány tésztával.
csirkeszárnyból valami ropogós sültet,ezernyi van a neten.
rizzsel, friss salátával.
3/5 anonim válasza:
ja, rizst nem írtál, akkor sültkrumplival, vagy rösztivel.
4/5 anonim válasza:
Csirkeszárnyat pácold be kepuch, erőspista, fokhagyma, só, majorana keverékébe fél óráig süsd kis olajal locsold meg, csinálj mellé tört krumplit héjában fözd meg a krumplit, hámozva nyomkod a tepsibe amiben a csirkét sütöted felszedi a kisült füszeres szaftot fini.
5/5 anonim válasza:
Ha a pörköltnek-való sertés: becsinált leves, esetleg gulyásleves, brassói, borsos tokány, rizseshús.
Ha marha: vadas, vagy lehet belőle egy adag babgulyás is
Csirke: sütve vagy rizseshús gombával, borsóval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!