Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Honnan tudom, hogy puhára...

Honnan tudom, hogy puhára párolódott? Meg kell szúrni? Hol? Amatőr vagyok!

Figyelt kérdés

[link]


Ezt a receptet készítem épp, most toltam be a sütőbe a két fél cukkinit. A recept nem írja, hogy kb. mennyi idő alatt párolódik puhára a cukkini. Kezdő vagyok, hol tudom megnézni? Meg kell szúrnom a cukkinit? Hol? A héjas részén, vagy nem? Vagy "kifehéredik" a hús?


2012. júl. 6. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát én nem vagyok szakács de amit meg szeretnél enni annak kell puhának lenni gondolom és az biztos nem a héja
2012. júl. 6. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Mire a hús megsül benne, nyugodt lehetsz, hogy a cukkini is. fólia alatt kb 25 perc lesz. nem kell böködnöd a cukkinit.a tejfölt, sajtot a tényleg a fólia levétele után tedd rá, és a sajt ráolvadásáig süsd.
2012. júl. 6. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Az más dolog, hogy én meg szoktam hámozni, akár cukkini, akár fehértök.
2012. júl. 6. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!