Honnan tudom, hogy puhára párolódott? Meg kell szúrni? Hol? Amatőr vagyok!
Figyelt kérdés
Ezt a receptet készítem épp, most toltam be a sütőbe a két fél cukkinit. A recept nem írja, hogy kb. mennyi idő alatt párolódik puhára a cukkini. Kezdő vagyok, hol tudom megnézni? Meg kell szúrnom a cukkinit? Hol? A héjas részén, vagy nem? Vagy "kifehéredik" a hús?
2012. júl. 6. 12:28
1/3 anonim válasza:
Hát én nem vagyok szakács de amit meg szeretnél enni annak kell puhának lenni gondolom és az biztos nem a héja
2/3 anonim válasza:
Mire a hús megsül benne, nyugodt lehetsz, hogy a cukkini is. fólia alatt kb 25 perc lesz. nem kell böködnöd a cukkinit.a tejfölt, sajtot a tényleg a fólia levétele után tedd rá, és a sajt ráolvadásáig süsd.
3/3 anonim válasza:
Az más dolog, hogy én meg szoktam hámozni, akár cukkini, akár fehértök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!