2/4 anonim válasza:
Az abálás épp forráspont alatt, vagy azon tartva
lassú, hosszú főzést jelent.
Mihez kell abálás?
Az alma nagyon könnyen megpuhul, még főzni is óvatosan kell. Úgy is felpuhul, ha fövő folyadékba (vízbe) teszed, és le is zárod.
De ez forrázás, és ne abálás. Abálással max almapürét tudsz csinálni.
3/4 anonim válasza:
70 fokos vízbe rakod, és tartod a hőmérsékletet, nem forralod fel! Az alma így nem fő szét, roppanós marad!
4/4 anonim válasza:
Hát én sem hallottam abált almáról.pároltat szoktam csinálni , de abáltat nem.
mibe szeretnéd tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!