Az almát a reszelőn kívül valamivel fel lehet felaprítani annyira hogy a töltelékhez alkalmas legyen?
Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 14:14
1/4 anonim válasza:
húsdaráló? vagy uborkagyalun leszeleteled, párolás közben szépen szétesik
2/4 anonim válasza:
én is mindig az uborkagyalun szelem le az almát. pitébe is.
3/4 anonim válasza:
ha végképp nincs semmi eszközöd, akkor hámozva vágd kis kockákra/szeletekre és egy csep vajon párold át. hamar puhul, utána villával is összetörheted, de lehet, hogy már a fakanál is szétviszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!