Párolt káposztába kell almát tenni? Ha igen akkor reszelve? Lila vagy fehér káposztábol finomabb?
Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 16:46
1/6 anonim válasza:
Lilából finomabb. Almát nem szoktam beletenni, de hallottam, hogy úgy is finom.
3/6 anonim válasza:
Soha nem szoktam almár beletenni. Mind a kettő finom, általában a lilát jobban szeretik, de nekem mostanában a fehér ítlik jobban, jó sok köménymaggal.
4/6 anonim válasza:
Nagyon finom ha teszel bele durvára reszelt almát meg szálasra vágott hagymát is, nekem mindkét kápszoszta izlik párolva is, de más-más izük van.
5/6 anonim válasza:
a lila káposzta almával valami isteni. elég, ha csak vékonyra gyalulod az almát, mint az uborkát és úgy teszed bele.
én így szoktam: hagymát dinsztelek, rá a gyengén besózott szálas lilakáposzta. fedő alatt puhára párolom, cukrozom, egy kis őrölt köményt teszek rá és ekkor keverem hozzá a vékonyra szelt 2-3 almát.(kb egy kilóshoz)
jól átkeverem és még egy kicsit együtt párolom.ha az alma is "eltűnt" már a lila színben, akkor citromlével vagy egy kis eecettel állítom be a végső ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!