Olyan fehér színű habot (amivel bevonom a tetejét) hogyan készítsek a tortához? :S
Esetleg elversz tejszínt és a kész tejszínhabbal bevonod...
ez most komoly kérdés volt?
Ha a cukormázasra gondolsz,akkor az tojásfehérjéből készül,ezzel vonják be pl. a mézes puszedlit is.Ebben az esetben 1 tojásfehérjéhez 50 gramm cukrot kell számolni.
A cukrot kevés vízzel fel kell főzni,amíg hólyagosodni nem kezd,majd a habbá felvert tojásfehérjéket a forró cukorszirupba géppel belekevered és használhatod is.
Ha tejszínere gondolsz,ajánlom a Hulala-t vagy a Meggle-t,javarészt növényi alapú,de szépen lehet vele díszíteni.
koszonom szepen a valaszokat, nagyon sokat segitettetek mert tenyleg nem vagyok otthon az ilyesmiben, de anyukamnak szulinapja lesz penteken es meg akarom lepni valami fincsiseggel. :)
ha a hulalat megveszem holnap delelott, vonatozom utana vagy 4 orat, majd berakom hutobe es csak penteken hasznalom fel, szerintetek lesz valami baja? :S
kerlek meg egyetlen dologban segitsetek. az almat hogyan kell megparolni?? :S babapiskotas-vaniliapudingos tortahoz (a pudinhoz kell adni a reszelt parolt almat) milyen izu alma a legmegfelelobb?
A Hulalának semmi baja nem lesz. Tulajdonképpen még felbontva sem romlik meg hetekig :-)
Az almában nem tudok segíteni, sajnos :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!