Van valami finom recepted, ami vágy fokozó hatású?
Figyelt kérdés
Kerestem ilyet, de recept nincs, csak a növényeket sorolják fel. 2 év alatt 3 alkalommal volt szex. Ez nagyon kevés. Találtam ilyet, hogy tojás, fokhagyma, gyömbér, méz de mégsem rakhatok elé ebédre fokhagymás rántottát mézes gyömbérteával :)
Valami különleges ételt szeretnék, ami estére biztosan hatna.
(nincs testi baja, ezért gondolom, hogy segítene egy kis vágyfokozó étel is)
2012. jún. 27. 00:16
13/18 anonim válasza:
Zeller krémleves állítólag hatásos, fahéjas süti, gyömbér ital.
14/18 anonim válasza:
Hát én a macskapötse helyett a pasiét kapnám el.ha én nem vagyok neki elég vágyfokozó, akkor talán bennem van a hiba.
15/18 anonim válasza:
Nehogy bebeszéld már magadnak, hogy benned a hiba!
Egyszerűen arról van szó, mint a korcsolyánál:
a szabadon választott mindig jobban megy, mint a kötelező.
Keress te is egy szabadon választottat, és mellette akkor már nem fog hiányozni a kötelező.
16/18 anonim válasza:
mi a francnak akarsz még 1 gyereket? nem veszed észre hogy nem szeret a párod?
17/18 anonim válasza:
Mivel indokolja, hogy nem kívánja a szexet?
Mással sem?
Mindig ilyen kisétvágyú volt?
Esetleg a saját neméhez vonzódik?
18/18 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy mással szokott-e, velem biztos nem. Azt mondja, hogy fáradt, meg "most ne, majd inkább holnap", vagy "majd hétvégén", meg "most meccs van", "most korán kelek reggel", "most dolgoznom kell"...stb Mindig van kifogás. Kérdeztem, hogy változtassak-e magamon valamit, de azt mondja nem kell. Régen más volt. Az első időkben napi többször, aztán ahogy teltek az évek ritkult a dolog, mióta teherbe estem azóta meg ennyi volt, 3 alkalom :( Ezért gondoltam valami serkentőszerre.
2012. jún. 28. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!