Hogyan kell kesziteni a hercegnoburgonyat? Nincs habzsakom ha zacskobol nyomok ugy is jo lesz? Ez csak frissen jo vagy kesobb is finom?
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 16:23
1/9 anonim válasza:
Egy zacskó sarkát levágod és ugyanolyan lesz, mint habzsából nyomva, szerintem csak frissen, még melegen az igazi.
2/9 anonim válasza:
Én is ugyanazt akartam írni mint az első válaszoló, szóval.. :D de tuti, hogy csak frissen az igazi, mint a legtöbb krumplis étel.
3/9 anonim válasza:
vastagabb neylonzacsi is megfelel, de úgy vágd ki, hogy cakkos legyen. csak így lesz szép csíkos mintás.
hidegen is el lehet nassolni a maradékot, de mikrózható is.
persze frissen a legfinomabb.
4/9 anonim válasza:
Hiába vágja cakkosra, úgy nem lesz csíkos.. Istenem de buták egyes emberek. A műanyagnál oké, hogy olyan lesz, mert az megtartja, de egy kis nejlonzacsi naná, hogy nem fogja tudni úgy megtartani a krémet, hogy csíkos maradjon..
5/9 anonim válasza:
próbáld ki szívem, mielőtt lebutázol valakit!!!!!
6/9 anonim válasza:
Nem próbálom ki, mert sima logikával kikövetkeztethető, hogy milyen lesz...
7/9 anonim válasza:
Fényes logikád van mondhatom....
8/9 anonim válasza:
Rohadt vastag lehet akkor az a nejlon zacsi. :))
9/9 anonim válasza:
nem a boltban adott hajszálvékony zacskóról van szó, hanem a mélyhűtőtasakról. ennek a végét,amilyen széles csíkot akarunk nem simán, hanem kicsi cikk-cakkban
bevágjuk, és máris olyan minta jön ki belőle, mint a habspayból...de minek magyarázzam, aki nem csinálta még, annak lövése sincs róla. Csak egyes tudatlan, kötekedő válaszolók sértegetéseit kell elviselni...ennyi:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!