Ha egy receptben csak annyi van írva, hogy liszt, akkor milyen lisztre gondolnak? Finom vagy rétes? Egy jó besamel mártásnak mi a receptje? Amit ráönthetek a karfiolos húsra (dubary szelet).
Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 14:57
2/3 anonim válasza:
finomlisztre, ha réteslisztre gondolnak akkor kiírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!