Most akkor melyik a párizsi szelet? ( Liszt-tojás, majd sütni, vagy a sűrű palacsintatésztás verzió? )
Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 07:56
1/19 anonim válasza:
Ahany haz,annyi fele keppen csinaljak,en liszt-tojas-liszt,valtozatat szoktam.
2/19 anonim válasza:
A párizsi az liszt-tojás-liszt. A palacsintatésztásnak nincs neve.
4/19 A kérdező kommentje:
na nem vagyok előrébb :D
Reméljük idetéved egy szakács is :)
(amúgy a Horváth Ilonában palacsintatésztásan írja)
2011. jún. 26. 08:28
5/19 anonim válasza:
Hát, ez nálunk is a palacsintatésztás.
A liszt-tojás-liszt verziót eddig nem ismertem, pedig elég régóta főzök. Na, sebaj, most is tanultam valami újat. :)
6/19 anonim válasza:
a párizsi szeletet én liszt-tojás-forró olaj módon tanultam
DE! a palacsinta tésztás megoldás az egyszerűbb változata, minek két dologba belemártani, amikor egybe is lehet? nagyüzemi konyhákon pl így csinálják mert gyorsabb
8/19 anonim válasza:
Az igazi párizsi szelet a palacsintatésztás, ennek az egyszerűbb változata a liszt-tojás-liszt.
9/19 anonim válasza:
Vendéglátós vagyok,a párizsi szelet a liszt-tojásos. A palacsintatésztásnak pedig egyértelműen palacsintatésztában sült szelet a neve!
10/19 anonim válasza:
A régi szakácskönyvekben a párizsi szelet liszt-tojás-liszt.
A palacsintatésztás változat csak az ország egyes tájain szokás,de az nem párizsi szelet,és a bundája is egészen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!