Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Krumplipaprikás kolbász...

Krumplipaprikás kolbász nélkül, parizerrel helyetesítve milyen lehet? Finom, vagy rossz?

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 15:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne rossz? Egy jobbfajta sertéspárizsival?
2012. febr. 11. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Finom azzal is, de fűszerezd jobban. Tegyél bele fokhagymát esetleg egy kis majorannát.
2012. febr. 11. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Én nem szeretem kolbásszal se virslivel, csak galuskával. Egyik kislány meg kolbásszal nem eszi, csak virslivel.
2012. febr. 11. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
Van , aki csak zöldborsót főz bele.
2012. febr. 11. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Kollégista koromban azt pakoltunk bele, amit éppen találtunk, volt, hogy többféle felvágottat, mert kinek ami volt, azt dobta be a közösbe. Mindig jóízűen elfogyott :)

Csak hajrá, finom lesz az!

2012. febr. 11. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Én minap semmiféle kolbászt, ilyesmit nem tettem bele. Elfogyott, így is finom volt.
2012. febr. 11. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
nálunk kolbász helyett virsli szokott bele menni
2012. febr. 11. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet rossz. Mi se a kolbászt, se a virslit nem szeretjük benne, így csirkenyakat és szívet szoktunk tenni bele, imádjuk :) párom csak "átbaszós"-nak hívja :)
2012. febr. 11. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
persze, hogy jó bele. pláne, ha nem rostelled, és egy kis fokhagymás zsíron átpirítanád a parizerkockákat. egy kis sült pörköt kap és máris nem olyan vízízű.a zsírjával együtt csak zsupsz bele krumpliba, de csak a végén, mert ugye már megsült:)
2012. febr. 11. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:

A krumplipaprikást és a szárazbab levest kizárólag önmagában, mindenféle hús, kolbász hozzáadása nélkül vagyok hajlandó megenni.

Inkább külön főzöm, sütöm a kolbit, vagy virslit, és kenyérrel, vagy valamilyen főzelékkel eszem meg.

2012. febr. 11. 20:33
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!