Hány percig kell a kolbászt olajban sütni?
b+ ilyesmit nem lehet percre megmondani, míg a gyk-n várod a választ, oda is ég..
ne égjen meg, szurkáld ahogy az első is írja.. az sem biztos hogy jó, ha nagyon összesül, mert kemény lesz
kolbásza válogatja, gyakorold, máshogy nem fog menni
forró zsírba tenni, megforgatni. fedő alatt mérsékelt tűzön sütni, forgatni. párszor hústűvel megszúrkálni, hogy a saját zsírja is kijöjjön, és abban süljön tovább.
kb 15 pec.
Köszönöm a válaszokat!
Hát hústűm az nincsen, helyette villával és késsel ügyesen megfordítottam, rotyogott, lejjebbvettem a tüzet, s most, hogy már a kóstolón is túlvagyok, elégedett vagyok az eredménnyel, vagyis a válaszadókkal. Mégegyszer köszönöm!
Nehogy elkezdd szurkálni a szerencsétlen kolbászt!
Olyanra sül, mint a fűrészpor.
Ha már elkészült, akkor legközelebbre: szerintem
Tegyél egy alkalmas serpenyőbe zsírt, és kevés vizet. A kolbászt szobahőfokon tedd bele, takard le fedővel. Lassan süljön/főjön vagy 10 percig, majd a fedőt levéve kissé intenzívebb tűzön süsd pirosra, ekkorra a víz már elpárolgott, csak a zsíron sül.
Fontos, hogy a tűz erősségét úgy igazítsd, hogy a kolbász ne durranjon szét. A benne maradó fűszeres zsíradéktól lesz szaftos a kolbász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!