Miért írja minden receptes oldal, hogy a borjú steaket vajba kell sütni amikor a vajnak nagyon rossz íze van sütve?
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 18:44
1/3 anonim válasza:
Vannak olyan vajak amelyeket kimondottan hús sütésre gyártanak.. ezek francia ,vagy ír vajak ... nincs mellék ízük a sütéstöl. olcsonak nem mondhatoak. 500g kb 600ft-1200ft ig vannak... Érdemes kiprobálni...
2/3 anonim válasza:
A sütéshez NEM margarint, hanem igazi vajat (és ott sem a zsirszegény meg könnyitett változatot) szokás használni, ezen kivül arra nagyon kell figyelni, hogy ne égjen meg, ne barnuljon kicsit sem, mert akkor van rossz ize.
De ettöl függetlenül a vajnak van saját ize, ami nem olyan, mint a napraforgóolajé.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen kipróbálom.
2012. febr. 6. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!