Azt mondják, ha rakott krumplit készít valaki, akkor előtte héjjában kell megfőzni. Igaz ez?
nekem meg szar régi sütőm van és nem puhul meg benne a krumpli ha előtte megfőzöm úgyhogy az általad leírt módszerrel csinálom.
Hiába szaftos,vagy száraz,vagy félig szaftos bármi ha előtte előfőzöm olyan lesz a krumpli ha akár egésznap sütném is mintha félig nyers lenne.
Én még sose hallottam, hogy valaki így csinálja a rakott krumplit, hogy lereszeli uborkagyalun aztán nyersen be a tepsibe!??????És úgy rakod rá a főtt tojást, kolbászt, stb?
Milyen mocsánga lehet utána az a vékony krumliszelet?
Egyértelmű, hogy meg kell főzni héjában a szeletelés meg nem egy nagy ügy mi mindig közepes vagy kis méretű krumplit főzünk meg és tojásszeletelővel óvatosan szépen fel lehet szeletelni egyformára. Nehogy már ez akkora meló legyen.
Nem akarom bántani anyukádat de nem sokat érthet a főzéshez jól beégtél a kollégáid előtt a családi recepttel:(
Sajnos a rakott krumpli pont nem az az étel, amit olyan sok féle módon lehetne variálni, hogy ráfoghatnánk az ahány ház annyi szokás elvét.
Próbáld meg egyszer hagyományos módon csinálni meglátod mennyivel jobb lesz. A krumplinak már attól is más az íze, hogy héjában főzöd meg.
Én egyedül a házi chipshez reszeltem uborkagyalun de nem lett valami jó a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!