Paprikás krumplit nokedlivel reszelt sajtal a tetjén megennétek?
Figyelt kérdés
Nem rég ettem ebben a formában tálalva nekem nagyon bejött !!2012. jún. 11. 16:26
1/21 anonim válasza:
Nem hangzik jól :D A sajt még oké lehet de hogy jön össze a paprikás krumpli a nokedlivel?!
2/21 anonim válasza:
szerintem pedig a sajt nem illik oda :D de a paprikás krumpli ubival jóó <3 :)
4/21 anonim válasza:
Paprikás krumplit nokedlivel nagyon szeretem, a sajt nekem már nem jön össze vele.
5/21 anonim válasza:
Anyuék a paprikáskrumplit csipetkével csinálja,a szomszéd pedig csutorával. :)
Èn csak simán.
Sajttal még nem hallottam.
6/21 A kérdező kommentje:
Elnézést a kérdésért mi az a csutora ??? Bocs ,de tényleg nem tudom...
2012. jún. 11. 16:46
8/21 anonim válasza:
Ismerősömék tükörtojással eszik a paprikáskrumplit. nincs abban semmi furcsa, ha szokatlan párosításokat próbálunk ki.
Sőt hallottam már, aki tejfölt tesz rá.
a nokedli sok helyen természetes velejárója a paprikáskrumplinak.
sajttal ugyan még nem ettem, de ki fogom próbálni:)
én szoktam a jó kolbászos krumpliba tarhonyát is főzni, így már felér egy pusztapörkölttel is.
9/21 anonim válasza:
Nokedlival imádom, de a sajtot lehagynám róla. Viszont ettem már tejfölösen, úgy is nagyon finom.
10/21 anonim válasza:
csak a tejszinhab hianyzik rola...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!