Valaki írja le legyen szíves, hogyan csináljak cukorborsó főzeléket végre csomómentesen?
Figyelt kérdés
Már kipróbáltam többféleképpen,de a végeredmény mindig csomós lett...
Kezdem feladni!
2012. jún. 14. 21:42
11/14 anonim válasza:
Ez nemcsak a nagyi mottója, ez általános főzési alapszabály.aki nem elég gyakorlott, és főzőkanállal nem sikerül a simára keverés, használhat egyszerű kézi drót habverőt is, így garantáltan csomómentes lesz a rántás.
a habarást is célszerű habverővel simára keverni. sokkal kényelmesebb, mint a csomók kergetése:)
Az első válaszoló leszórásos módszere a staubolás is egyszerű és bevált módszer a sűrítésre.
12/14 anonim válasza:
8.22es! nem tudom miért lenne hülyeség rántással csinálni a főzeléket. Én is csak rántással szeretem. A keményitőt utálom. Az izét és az állagát is. Ráadásul ujramelegités után bevizesedik, és elengedi a sürüséget.
13/14 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm!
Bár tegnap azt mondtam,hogy többet nem fogok csinálni,azért majd legközelebb kipróbálom rántással.
Mert a habarás nekem nagyon nem megy. :(((
2012. jún. 15. 10:16
14/14 anonim válasza:
A sok petrezselymet ki ne hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!