Találtam a fagyasztóba 40-50dkg sertéscombot! Mit csináljak szerinted belőle?
Ha kész a pörkölt, habarj rá tejföllel + nokedli hozzá.
Vagy ha még nem tetted fel, lehet belőle rizseshús
Vagy megsütöd natúrszeletként (lisztbe forgatva) utána belerakod egy kis lecsós-alapba, és rizzsel, esetleg tarhonyával tálalod.
Ime a bácskai rizseshús ... variációk egy témára, pörköltszerűen főzve, paradicsommal, paprikával tarhonyával vagy rizzsel.
76-os Te nagyon el vagy tévelyedve, fogalmad nincs ételekről, csak belekotyogsz ...Van bácskai felvágott is, de az teljesen más...
Köszi 79-es a kiegészítést.
Bácska, valamikor MO-hoz tartozott, innen az elnevezés, és igenis lecsós-borsos, jó szaftos rizseshús.
régen a vendéglők étlapjáról nem hiányozhatott.formázva borították tányérra, gusztusos volt és rendkívül finom.
Jó magam is gyakran készítem, másképp nem is ajánlottam volna.
Nagyon szívesen!
A bácskai rizseshúst dobozos konzerv formájában vásároltuk a 60-as években, az volt az ebédünk a kukorica-címerezési melónál a földek szélén, hidegen ettük kenyérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!