Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Találtam a fagyasztóba 40-50dk...

Találtam a fagyasztóba 40-50dkg sertéscombot! Mit csináljak szerinted belőle?

Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 09:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
tegyél hozzá gombát, vagy borsót. ennél többet már nem hiszem, hogy tudunk ajánlani.mindekettővel finom, mehet hozzá a tarhonya is.
2012. jún. 11. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/19 anonim ***** válasza:
csináld jó lecsósan a pörköltöt, és keverd össze a tarhonyával, vagy akár rizzsel.olyan bácskais lesz, és finom.
2012. jún. 11. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha kész a pörkölt, habarj rá tejföllel + nokedli hozzá.

Vagy ha még nem tetted fel, lehet belőle rizseshús

Vagy megsütöd natúrszeletként (lisztbe forgatva) utána belerakod egy kis lecsós-alapba, és rizzsel, esetleg tarhonyával tálalod.

2012. jún. 11. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/19 anonim ***** válasza:
43%
lo.l6-os. Bocs, de mitől lenne bácskais a lecsótól? Max. lecsós, vagy rác. A bácskai az májas szerintem.
2012. jún. 11. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/19 anonim ***** válasza:

[link]


Ime a bácskai rizseshús ... variációk egy témára, pörköltszerűen főzve, paradicsommal, paprikával tarhonyával vagy rizzsel.

2012. jún. 11. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/19 anonim ***** válasza:

76-os Te nagyon el vagy tévelyedve, fogalmad nincs ételekről, csak belekotyogsz ...Van bácskai felvágott is, de az teljesen más...

Köszi 79-es a kiegészítést.

Bácska, valamikor MO-hoz tartozott, innen az elnevezés, és igenis lecsós-borsos, jó szaftos rizseshús.

régen a vendéglők étlapjáról nem hiányozhatott.formázva borították tányérra, gusztusos volt és rendkívül finom.

Jó magam is gyakran készítem, másképp nem is ajánlottam volna.

2012. jún. 11. 11:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/19 anonim ***** válasza:
combból én chilis babot szoktam készíteni
2012. jún. 11. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/19 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon szívesen!

A bácskai rizseshúst dobozos konzerv formájában vásároltuk a 60-as években, az volt az ebédünk a kukorica-címerezési melónál a földek szélén, hidegen ettük kenyérrel.

2012. jún. 11. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/19 anonim ***** válasza:

Almás sertésragu

[link]

Almás-gyömbéres sertésragu leves

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 11. 22:37
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!