A kelbimbót szükséges blansírozni fagyasztás előtt, vagy anélkül is elrakhatom a fagyasztóba? Felhasználáskor ízében, állagában van különbség, ha blansírozom vagy teljesen jó anélkül is?
Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 10:20
1/4 anonim válasza:
Én még nem vettem észre különbséget, ezért nem is blansirozom - eleinte veszödtem vele, de idöközben leszoktam róla, mert feleselegesnek tartom.
2/4 A kérdező kommentje:
Ó, köszönöm! Reménykedtem, hogy ezt a választ kapom, mert az az igazság, hogy most se időm, se kedvem vesződni vele, viszont nagyon esedékes lenne eltenni a mélyhűtőbe. Eddig én is mindig blansíroztam, de akkor ezentúl nem fogom, hanem csak simán, tisztítás után berakom a fagyóba. Még egyszer köszönöm!
2011. nov. 16. 10:40
3/4 anonim válasza:
Mmehet simán a fagyasztóba. Ha van időm, és kedvem, akkor blansírozok, ha nincs, úgy is jó.
4/4 anonim válasza:
csatlakozom, én is csak megpucerálom , megmosom, lecsöpögtetem és mehet a fagyóba.semmi cicó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!