Aki főzött már éticsigát, kérem segítsen, már 4 órája fő a megtisztított csigahús és még kőkemény! Lesz ez egyáltalán puha?
Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 20:16
1/7 anonim válasza:
Nem, vajpuha egyáltalán nem lesz. A négy óra már elég! Megfőtt már.
3/7 anonim válasza:
Előző vagyok, hozzátenném, inkább olyan zúzaállaga van.
4/7 anonim válasza:
Kedves második, bár tudom, tök felesleges ennek nekifutnom, de a szűklátűkörűség nem jogosít fel az ítélkezésre is.
Hidd el, te is megeszel olyan termékeket / állatokat / növényeket, melyeket más nemzetek népei kerek szemmel csodálnának.
5/7 anonim válasza:
minek a csigát főzni? Kimész a kertbe, megfogod egy kis citromlevet rá aztán szluppp
6/7 anonim válasza:
A csiga bizony nem puhul meg,mint a "klasszikus" húsok!
Ezért legtöbbször darálva készítik.
7/7 A kérdező kommentje:
A hasznos válaszokra közlöm,valóban zuza állagu és ízű lett a pörkölt. Csak kíváncsiságból készítettem el, mivel sokat olvastam, milyen finom a csigapörkölt, ami csak jun.15-ig szedhető. Csak az a baj, hogy sok munka volt vele, mire konyhakész lett.
2012. jún. 13. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!