Ha süttök otthon gofrit, akkor az olyan lesz, hogy kívül ropogós, belül pedig puha? Vagy milyen?
Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 17:43
2/4 anonim válasza:
Én a sima lisztet felesben keverem rétes liszttel, és tökéletes szokott lenni. Kívül ropog, belül pedig puha.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor azt hiszem ideje befektetni egy gofrisütőbe.
2012. febr. 2. 22:33
4/4 anonim válasza:
Frissen igen, ropogós kívülről :) Aztán később azért már megpuhul, de érdemes valóban beruházni, illetve igazi goffri tésztát készíteni (mert hiába is mondják sokan, az nem ugyanaz, mint a palacsinta tészta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!