Szoktatok otthon tortát sütni? Jobban megéri, mintha úgy venném készen?
Minden családtagnak én készítem a tortáit.
Nagyon szeretek sütni. Mindenkinek az ízlése szerintit sütök és különféleképpen diszítem a tortákat.
Anyumnak pl. erdeigyümölcs-krémes tortát sütöttem, kívül is gyönyörűen diszítettem.
Apumnak csokitortát készítettem, mert mindent imád ami csokis.
A páromnak túrós-barackos tortát, mert neki az a kedvence.
Mamámnak csokitortát, 10 perc alatt morzsája sem maradt. Annyira örült hogy le is fényképeztette magát a tortával, hogy elküdhesse a testvérének Kanadába a képet.
Lányomnak most gondolkodok milyet süssek, már megvolt a terv, emeletes lila-rózsaszín-sárga fondanttal vontam volna be, és diszítettem volna valamivel szóval a fejemben már megvolt, de aztán most azt mondta hogy nyuszi alakú tortát szeretne, úgyhogy most át kell állítanom a fejem a nyuszira. Majd emeletes lesz neki jövőre.
és még sorolhatnám a családot..
Hát szerintem árban is jobban megéri, és nekem fő szempont az is hogy én készítem szívből, odafigyeléssel és legalább tudom mi van benne...
Rossz tapasztalatom volt amikor egyik éven a lányomnak micimackó alakú tortát rendeltem, és amikor ettük, mindeki szája tiszta kék-piros-sárga lett a rengeteg adalék és színezőanyagtól ami kívül a krémben volt, ráadásul senki nem ette meg a tortát olyan műanyag íze volt, és majdnem 10 ezrembe került... Na azóta én magam csinálom mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!