Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Épp meggylekvárt főzök, de...

Épp meggylekvárt főzök, de nem akar sűrűsödni. Miért?

Figyelt kérdés

8 és fél kg meggy, 3 kg cukor.

Másfél órája rotyog, kevergetem, de nem igazán akar sűrűsödni. Miért?


2012. jún. 2. 18:27
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
ha kihül akkor lesz sűrűbb. a cukor most folyékony
2012. jún. 2. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
Én szoktam bele tenni zselé-fixet is.
2012. jún. 2. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem akartam "mesterséges" anyagokat belerakni.

Csak mint nagyanyáink...

2012. jún. 2. 18:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Másfél óra kevés hozzá, több óráig is rotyoghat. Csak kevergesd is.
2012. jún. 2. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2012. jún. 2. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:
lekvárt akarsz vagy dzsemmet?
2012. jún. 2. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:
Lekvárt. Palacsintába, kenyérre, stb...
2012. jún. 2. 19:06
 8/10 anonim válasza:

palacsintát nekem is küldhetnél emailbe :)kössze :)


23/F

2012. jún. 2. 19:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

annaknem kell sűrűnek lenni. Kifőzod az összes ízét.

Vegyél ki egy kanállal és rakd egy kitányérra és ha hideg nézd meg milyen az állaga. Szerintem jónak kéne már lennie

2012. jún. 2. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:

2 óra után üvegbe töltöttem, és nagyon finom lett.


Mindenkinek zöld kéz.

Köszönöm.

2012. jún. 2. 21:32

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!