Épp meggylekvárt főzök, de nem akar sűrűsödni. Miért?
Figyelt kérdés
8 és fél kg meggy, 3 kg cukor.
Másfél órája rotyog, kevergetem, de nem igazán akar sűrűsödni. Miért?
2012. jún. 2. 18:27
1/10 anonim válasza:
ha kihül akkor lesz sűrűbb. a cukor most folyékony
2/10 anonim válasza:
Én szoktam bele tenni zselé-fixet is.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem akartam "mesterséges" anyagokat belerakni.
Csak mint nagyanyáink...
2012. jún. 2. 18:55
4/10 anonim válasza:
Másfél óra kevés hozzá, több óráig is rotyoghat. Csak kevergesd is.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2012. jún. 2. 19:04
7/10 A kérdező kommentje:
Lekvárt. Palacsintába, kenyérre, stb...
2012. jún. 2. 19:06
8/10 anonim válasza:
palacsintát nekem is küldhetnél emailbe :)kössze :)
23/F
9/10 anonim válasza:
annaknem kell sűrűnek lenni. Kifőzod az összes ízét.
Vegyél ki egy kanállal és rakd egy kitányérra és ha hideg nézd meg milyen az állaga. Szerintem jónak kéne már lennie
10/10 A kérdező kommentje:
2 óra után üvegbe töltöttem, és nagyon finom lett.
Mindenkinek zöld kéz.
Köszönöm.
2012. jún. 2. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!