Diabetikus sütemény vagy akár torta? Bővebben lent!
Én ezt a sütit csináltam a páromnak édesítővel. Olcsó és finom is.
2 doboz natúr joghurt és egy csomag keksz kell hozzá (nem tudom mennyi én külföldön élek, nálunk más kekszek vannak, de a sima háztartási jó)
kikevered az egyik doboz joghortut édesítővel és vaníliaaromával (mivel a vaniliáscukor cukros). Kóstold közben én ízlelés alapján döntettem el, hogy édes-e. a másik joghurtot kikevered édesítővel és egy kanál cukrozatlan kakaóporral. Ezt szintén megkóstolod, hogy mennyire akarod édesre.
Kirakod a doboz alját kekszel, erre mehet a vaníliás réteg fele. Aztán újabb keksz, rá a kakós réteg fele. Újabb keksz és a tetejére az maradék krém összeöntve és villával márványosra dolgozva. 12 órára a hűtőbe addig jól összeérnek az ízek és a keksz is megpuhul.
Azért írok dobozt, mert azt könnyebb bevinni a kórházba. Illetve a háztartási kekszbe van cukor így azt kalkuláld bele.
sztem valamilyen citromos tejszínes túrós joghurtos zselatinos süti
kekszben is rengeteg a szénhidrát, és lehet egyszerre nem fogyaszthat 30-50 mg-nál többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!