Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyi ideig süssem az egybefa...

Mennyi ideig süssem az egybefasírtot? Hús, tojás nincs benne. Borsó, sárgarépa, kis uborka, medvehagyma, fűszerek vannak benne, meg az áztatott kenyér.

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 16:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
akkor minek sütöd?
2012. máj. 28. 16:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne bántsátok!

Még az is kiderülhet, hogy sikerül neki egy olyan egyedi, jellegzetes párolt zöldség-ételt kreálnia, amire akármelyikünk csak irígykedhet majd. Az, hogy ő fasírozottnak nevezi, az egy dolog, attól még lehet az nagyon finom.

Majd írd meg, mi lett belőle, és mihez adtad köretként, vagy mit adtál mellé köretnek. Én kíváncsi vagyok rá!

2012. máj. 28. 17:00
 13/15 A kérdező kommentje:

Egybeállt,de lehetett volna keményebb is.

Olajban sütve csináltam már ilyesmit, ott teljesen jó lett. Ezt rizzsel eszem.

2012. máj. 28. 17:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Oké! Köszi a visszajelzést!

Akkor most azt jegyezd meg, hogy hány percig, milyen hőfokon sütötted, és legközelebb egy 5-10 perccel hagyhatod tovább is. Egyébként én is sokszor vagyok úgy, hogy a húst nem kívánom, és próbálkozok valami olyasmivel, amit csak úgy ráérzésből kezdek el összedobálni, és valami majd lesz belőle alapon kezdem el sütni-főzni. Sokszor egész jó dolgok lesznek belőle!

Jó étvágyat!

2012. máj. 28. 17:25
 15/15 A kérdező kommentje:
Másnapra szépen összeállt az egész, akkor már nem volt olyan laza. :)
2012. máj. 29. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!