Mennyi ideig süssem az egybefasírtot? Hús, tojás nincs benne. Borsó, sárgarépa, kis uborka, medvehagyma, fűszerek vannak benne, meg az áztatott kenyér.
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 16:04
1/15 anonim válasza:
De ha nincs benne tojás,akkor mitől fog egyben maradni,összeállni?
Amíg megpirul.
2/15 anonim válasza:
Se hús, se tojás? Milyen fasírt az?
4/15 A kérdező kommentje:
Vegetáriánus fasírt...
2012. máj. 28. 16:21
5/15 anonim válasza:
Gőzöm sincs, de talán, ha betekered alufóliába, nem fog szétesni, és 30-40 perc alatt 180 fokon átpárolódik benne minden zöldség. Ezután vedd le róla a fóliát, és süsd pirosra 200 fokon.
6/15 anonim válasza:
Ne kapd fel a vizet, de ez kb. olyan fasírt, mint a rántotta tojás nélkül.
7/15 anonim válasza:
Mivel senki nem ismeri, nem tudjuk megmondani meddig süsd. Egyáltalán bő olajban vagy sütőben szeretnéd? Az elsőnél addig, amíg egy kicsit megpirul, a sütős meg oldásnál meg... hát ott is. :D Mondjuk én mindig mindent "érzésre" csinálok, az sem baj egyébként, ha nem sütöd agyon szegény zöldségeket, hogy maradjon bennük vitamin...
8/15 anonim válasza:
Szerintem lopj ki belőle 1 szem borsót, répát, és amikor az már puha, utána már ne sokáig süsd, mert ha a kenyér pedig elkezd kiszáradni, akkor az nem lesz jó.
9/15 anonim válasza:
nem a hússal van igazánbajunk, hanem azzal,hogy ez seperc alatt szétesik tojás nélkül.
szerintem nem sül meg, csak kiszárad
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A zöldségek amúgy elő voltak főzve.
2012. máj. 28. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!